چگونه یک سرو سینی مناسب انتخاب کنیم؟ پایگاه خبری مدیریت شده


مثلا کباب تابه برای سرخ کردن سبزیجات و غذاهای گوشتی بدون روغن مناسب است. به همین دلیل بسیاری از خانواده ها هنگام خرید سرویس قابلمه وانیا انواع تابه را هم می خرند. بنابراین چیدمان گلدان این یک چیز رایج در همه انواع تابه است.

کباب تابه

راهنمای خرید قابلمه سرو با سینی گریل

اکثر خانواده ها انواع قابلمه و تابه از جمله قابلمه باربیکیو را برای آشپزخانه خود خریداری می کنند. هر کدام از این خدمات دارای ویژگی های متفاوتی هستند. ظروف دارای مشخصات مختلفی از نظر جنس، شکل، اندازه و کاربرد هستند و هرکس بنا به نیاز، بودجه و سلیقه خود آنها را خریداری می کند. یکی از مهم ترین تفاوت های سرویس ظروف مربوط به مصالح ساختمانی آنها می باشد. مواد این ظروف تفلون، گرانیت، سرامیک، چدن، آلومینیوم و فولاد است. در مورد ویژگی های کباب قابلمه ای بیشتر بخوانید و سپس در مورد ویژگی های انواع مواد قابلمه صحبت خواهیم کرد.

ماهیتابه را گریل کنید و در آشپزی استفاده کنید

تابه گریل یک وسیله آشپزخانه مفید و کاربردی است. از این نوع سرخ کن برای سرخ کردن غذا استفاده می شود. در این ظروف می توانیم غذاهای رژیمی را با کمی روغن بپزیم. چربی غذا را جدا کنید و غذای سالم و خوشمزه تهیه کنید. این حوض ها در اشکال بیضی، مستطیل، گرد و مربع طراحی و تولید می شوند. تابه های گریل در دو نوع برقی و غیر برقی تولید می شوند و نوع غیر برقی آن نیز طرفداران زیادی دارد.

یک تابه گریل ساده یا غیر برقی برای استفاده در فضای باز مناسب است و بسیاری از افراد در گردش های خود این نوع سرخ کن را با خود می برند. تفاوت بین تابه های گریل و تابه های معمولی در شیارهای پایین و ارتفاع کوتاه آنها نهفته است. می توانید به راحتی و بدون روغن و فقط با چرب کردن کف تابه غذا را در تابه های گریل بپزید. غذاهایی که در این ظروف طبخ می شوند، رگه های جذاب و اشتها آور روی سطح آن ها ایجاد می کنند.

تابه گریل مزایای زیادی دارد از جمله: قابلیت روغن گیری در حین پخت، قابلیت جداسازی روغن به دلیل شیارهای زیر ماهیتابه و قابلیت تهیه غذا در بیرون و خارج از منزل. این نوع سینک ها از آلیاژهای مختلفی مانند چدن، آلومینیوم، فولاد و سرامیک ساخته می شوند.

سرویس کاسه

انواع ظروف موجود در بازار از نظر مواد

پس از پرداختن به کاربردها و ویژگی های تابه گریل، وقت آن است که ویژگی های انواع مختلف سرو قابلمه را بررسی کنید. گلدان ها از مواد مختلفی مانند: فولاد، سرامیک، چدن، گرانیت، آلومینیوم و مس ساخته می شوند که هر کدام خواص ویژه ای دارند.

  • سرویس قابلمه آلومینیومی سبک، ارزان و در بسیاری از خانه ها استفاده می شود. آلومینیوم با غذاهای اسیدی، قلیایی و گوگردی واکنش نشان می دهد و طعم غذا را تغییر می دهد. البته چنین ظروفی با فرآیند اکسیداسیون دارای پوشش محافظی هستند، به این ترتیب با غذا مخلوط نمی شوند.
  • تابه های تفلون یا نچسب یکی دیگر از ظروف آشپزخانه است که در اکثر آشپزخانه ها می توانید آن را ببینید. این ظروف کیفیت بالایی ندارند و بعد از مدتی لایه رویی آن پوسته می شود و وارد غذا می شود. شستن چنین ظروفی آسان است. چون غذا به ته نمی چسبد.
  • سرو ظروف یکی دیگر از ظروف پرکاربرد آشپزخانه است که ظاهری زیبا و شکیل دارد. اجزای این نوع ظروف وارد غذا نمی شود. به همین دلیل استفاده از چنین ظروفی بهداشتی بوده و آسیبی به انسان نمی رساند. گلدان های سرامیکی گران هستند و با افتادن می شکنند.
  • یکی دیگر از ظروف آشپزخانه زیبا و با کیفیت، سرویس ظروف مسی است. این نوع ظروف بادوام هستند و با تغییر میزان حرارت، دمای آنها به سرعت تغییر می کند. گلدان های مسی را باید هر از چند گاهی جلا داد. قیمت چنین ظروفی بالاست و روی اجاق های القایی کار نمی کنند.
  • سرویس قابلمه چدنی بادوام و ماندگار بوده و حرارت را برای مدت طولانی جذب می کند. توزیع یکنواخت گرما در این ظروف وجود ندارد. وزن و قیمت این نوع گلدان ها بالاست و این ویژگی یکی از ایرادات آنهاست.

گلدان را آنلاین سفارش دهید

ظروف یکی از مهم ترین وسایل آشپزی هستند. پخت و پز بدون این ظروف تقریبا غیرممکن است. به همین دلیل، برای پخت و پز باید یک قابلمه برای سرو بخرید. خدمات ظروف زیادی در بازار وجود دارد و باید با توجه به نیاز، بودجه و سلیقه آنها انتخاب و خریداری شود. سفارش آنلاین و غیر حضوری ظروف یکی از روش های تهیه این گونه ظروف آشپزخانه می باشد.

حفاری ها

کاوش کالکشن گروه تولیدی ظروف آشپزخانه است. این گروه با هدف رقابت با محصولات خارجی و افزایش تولیدات داخلی فعالیت خود را از سال ۱۳۷۳ آغاز کرد. تیم کاویش در ابتدا با ظروف تفلون شروع به کار کرد اما اکنون ظروف چدنی یا دایکاست را نیز وارد بازار کرده است.