چگونه می توان «آبجو» را با کره محلی تهیه کرد


هر پاییز می توانیم تمام فیلم های هری پاتر را تماشا کنیم. کسی دیگه؟

فقط ارتعاشات زیادی در این فیلم ها وجود دارد ، و ما برای این کار اینجا هستیم! با توجه به اینکه ماه سپتامبر و همه چیز دقیقاً به همین دلیل است که این کتاب آشپزی توجه ما را به خود جلب کرد (طرفداران HP به آن ملحق می شوند!):

پنجاه دستور ساده و جادویی ساده برای جادوگران و جادوگران جوان؟ بله لطفا! از صبحانه گرفته تا دسر تا میان وعده تا غذاهای اصلی ، کتاب آشپزی هاگوارتز زمستانی برای بزبسیار سرگرم کننده و آموزنده است شما و فرزندان خود اصطلاحات جدید آشپزی و مهارت های آشپزی را با دستور العمل هایی که پیچیدگی آنها متفاوت است یاد می گیرید تا همه سرآشپزها و معجون گران آنها (والدین AKA) بتوانند به چیزی شگفت انگیز برسند.

یک دستور العمل ساده و سرگرم کننده که توجه ما را به خود جلب کرد ، “آبجو” Butterscotch بود – که چون برای بچه ها است – واقعاً آبجو نیست. در عوض ، این یک فنجان مملو از شیرینی خوری است که می توانید در حالی که تظاهر می کنید در Three Broomsticks Inn یا هر بار جادویی خیالی دیگری که از آن لذت می برید ، میل کنید.

آبجو کره ای در یک فنجان

عکس از روزنامه اولیس پرس منتشر شده است

به نظر می رسد خوشمزه است ، اینطور نیست؟! آنقدر کوبنده و سرگرم کننده. و ما می خواهیم شما آن را امتحان کنید!

خوشبختانه ، توسط ویراستار به ما اجازه داده شد این دستور خوشمزه “آبجو” باترسکتیک را با شما به اشتراک بگذاریم. بنابراین ، بهترین کلاه جادوگر یا جادوگر ، لباس ها و لیوان های بزرگ خود را بگیرید و با آبجو خداحافظی کنید!

دستور پخت کره “آبجو”

این غذای مورد علاقه دنیای جادو ، این دستور “آبجو” به شما امکان می دهد هر زمان که می خواهید ، یک فنجان کامل از نعناع خوشمزه را بچشید ، حتی اگر در یک جادوی جادویی نیستید.

دوره: نوشیدنی

امضا کردن: آبجو ، کره کره ای

بخش ها: 4

  • 1/2 کوپا کره (1 چوب)
  • 1 کوپا شکر قهوهای
  • 1 قاشق چایخوری فروش کوشر
  • 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1 کوپا خامه زده شده سنگین
  • 20 oz لیمو ترش آهک
  • بستنی
  • در یک ماهیتابه متوسط ​​روی حرارت متوسط ​​تا کم ، کره را ذوب کنید.

  • وقتی کره ذوب شد ، شکر قهوه ای ، نمک و عصاره وانیل را اضافه کنید. بزنید تا مخلوط شود.

  • مخلوط را به مدت 5 دقیقه بپزید ، تا شکر قهوه ای کاملاً حل شود.

  • خامه زده شده را داخل آن بریزید و به مدت 1 دقیقه به پخت ادامه دهید.

  • اجازه دهید این مخلوط تا 15 دقیقه در دمای اتاق خنک شود.

  • وقتی سرد شد ، بین 4 لیوان پر بزرگ در وسط یخ تقسیم کنید.

  • نوشابه را به آرامی با هم مخلوط کنید ، اما مراقب باشید که آن را بیش از حد پر نکنید ، زیرا مخلوط حباب و کف می شود! هم بزنید تا مخلوط شود و لذت ببرید.

یک تشکر بزرگ از آلنا الحطلانی و Ulysses Press که به من اجازه دادند این دستور “آبجو” باترسکتیک را به اشتراک بگذارم. سایر دستور العمل های خانوادگی مورد علاقه شما چیست؟ این قطعاً یکی از موارد مورد علاقه جدید ما خواهد بود! –جن

استخراج شده از کتاب آشپزی عمومی هاگوارتز نوشته آلانا الحطلانیبه حق چاپ © 2021 Ulysses Press. با مجوز مطبوعات اولیس تجدید چاپ شد. نیویورک ، نیویورک همه حقوق محفوظ است.

بیشتر دستور العمل های جالب پاییز



دیدگاهتان را بنویسید