پنیر بیسکو بیسکو بیسکو مدل پاستا پروتئینی


من انواع مختلف ماکارونی را آزمایش کردم – پروتئین بسیار بیشتری نسبت به ماکارونی سنتی گندم و اغلب قابل هضم. برخی از آنها با پروتئین نخود ، برخی از عدس ، برخی دیگر از غلات و یکی با محتوای بسیار کم کالری تهیه شده از آرد کنجاک تهیه می شوند (نسخه من آنها را برش های صفر می نامید – به اندازه کافی دقیق نیست اما متوجه منظور می شوید). اغلب آن پایه های پروتئینی بالا هنوز بر پایه غلات هستند اما مکمل هایی به شکل آرد ، جو و جو دو سر یا نخود فرنگی دارند.

من با هضم ماکارونی مشکلی ندارم ، اما می دانم که بسیاری از بیماران WLS این کار را انجام می دهند تا این تغییرات بتوانند به راحتی ماکارونی را به منوی پس از عمل که در آن از دست رفته است برگردانند. من از زمانی که فریب خورده ام با محتوای پروتئین بیشتر و “نیش” بیشتری که به نظر می رسد هنگام پختن فریب داده ام ، سعی کرده ام.

من به دنبال یک دستور العمل بودم که تقریباً همه چیز را از نظر تناسب اندام پوشش دهد و فکر می کنم این همه کاره خوب است. با سس گوشت سرو کنید – با استفاده از گوشت خوک بلکه بیکن در سسی به سبک کبابی که سپس کمی پنیر روی آن می ریزند و پخته می شوند (با ماکارونی تا زمانی که طلایی و حباب دار شود). می توان آن را خیلی زودتر آماده کرد و در صورت تمایل می توان تمام ظرف را فریز کرد. من ترجیح می دهم سس را درست کنم و آن را فریز کنم و بعد از آن ماکارونی تازه را بپزم تا جمع شود ، اما به هر دو صورت کار می کند.

من از بیکن دودی برای طعم بهتر کباب استفاده می کنم و روی آن پنیر سفت و چربی متوسط ​​می اندازم – شما می توانید از سیگاری برای دود بیشتر استفاده کنید ، اما برای خنک شدن خوب باید خوب ذوب شود. فکر نمی کنم او به غذاهای جانبی احتیاج داشته باشد ، کمی سالاد ذخیره کند ، اما اگر ترجیح می دهید می توانید سبزیجات سبز پخته را در فصل اضافه کنید. و البته اگر می توانید آن را تحمل کنید و از آن لذت ببرید ، همیشه می توانید این کار را با ماکارونی معمولی انجام دهید.

ULTIMATE BBQ BACON CHEINEBURGER قرص پروتئین بالا

عناصر

METRIC / ایالات متحده

4 تکه بیکن دودی ، خرد شده و خرد شده

450 گرم / 1 پوند گوشت بدون چربی خرد شده / چرخ کرده اضافی

1 پیاز ، خرد شده

350 گرم / 1½ فنجان سیب زمینی له شده (گوجه فرنگی له شده)

2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذاخوری سس سویا

2 قاشق غذاخوری شربت افرا (یا شربت بدون قند)

1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک یا مینای بالزامیک

4 قاشق چایخوری پاپریکا دودی

1 قاشق چایخوری خردل

1 حبه سیر ، خرد شده

4 قاشق غذاخوری ترشی شوید خرد شده

نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده

250 گرم خمیر پروتئینی دلخواه (من از قلم پروتئین بالا استفاده کردم)

100 گرم / 4 اونس پنیر سخت برای کاهش چربی ، شکسته یا خرد شده به قطعات

2 عدد پیاز / گوجه فرنگی خرد شده

روش

  1. فر را روی 200 درجه سانتی گراد / 400 درجه فارنهایت / گاز گرم کنید 6.
  2. بیکن را در یک تابه نچسب بریزید و روی حرارت متوسط ​​بپزید تا طلایی و ترد شود. با قاشق شکاف دار بردارید و کنار بگذارید.
  3. گوشت گاو و پیاز را اضافه کنید و 5 تا 10 دقیقه بپزید تا قهوه ای شوند و شیرین شوند.
  4. گوجه فرنگی و 350 میلی لیتر / 1½ فنجان آب ، رب گوجه فرنگی ، سس سویا ، شربت ، پاپریکا ، خردل ، سیر ، ترشی و نمک و فلفل را به مزه اضافه کنید. بیکن پخته شده را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط شود. به جوش بیاورید ، حرارت را کم کرده و بجوشانید ، حدود 15-20 دقیقه بدون پوشش تا کمی غلیظ شود.
  5. در همین حین ، خمیر را مطابق دستورالعمل بسته (تا زمانی که al dente باشد) باز کنید و کنار بگذارید.
  6. پاستا را با سس پخته شده مخلوط کرده و آن را به یک ظرف پخت بزرگ تبدیل کنید. نیمی از پنیر را به آرامی بریزید و بقیه را روی آن بپاشید. به مدت 25-30 دقیقه یا تا زمانی که پنیر نرم شود و کمی قهوه ای شود در فر بپزید.
  7. برای سرو با پیاز بهار بپاشید.

خدمات 6

WLS PORTION:

* مناسب برای فریز کردن

کالری در هر سرویس: 285

پروتئین: 31.8 گرم

کربوهیدرات ها: 18.5 گرم (5.5 گرم شکر)

چربی: 8.9 گرم

دستور و تصویر © کپی رایت Bariatric Cookery (UK) Ltd.

دیدگاهتان را بنویسید