پنکیک مخلوط کن دارچین (بدون گلوتن)


زمان کل:30دقایق15دقایق

  • مواد اولیه کیک:
  • 2 فنجان ها جو دوسر ، پخت سریع (در صورت لزوم از جو دوسر دارای گواهینامه GF استفاده کنید)
  • 1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1/2 قاشق چایخوری سنگ مرمر پخته شده
  • 2 عالی تخم مرغ (دمای اتاق)
  • 1 1/2 فنجان ها شیر بادام بدون شکر ، دمای اتاق (برای خنک شدن می توانید در ظرف ایمن به مدت 15 ثانیه یا بیشتر در مایکروویو قرار دهید)
  • 1 قاشق کره بدون نمک ، ذوب شده یا روغن نارگیل
  • 2 قاشق شیرین کننده راهب یا دیگر شیرین کننده های خشک و دانه دار
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1 قاشق چایخوری آب لیمو یا سرکه سیب
  • مواد تشکیل دهنده قیمه سینام:
  • 3 قاشق کره بدون نمک ، ذوب شده یا روغن نارگیل
  • 4 قاشق چایخوری دارچین
  • 1/4 کوپا شیرین کننده راهب یا دیگر شیرین کننده های خشک و دانه دار
  • دیگران:
  • تجهیزات خاص: سیخ را برای مخلوط کردن مواد پر کنید
  • روکش های انتخابی: کره / کره گیاهی ، شربت افرا ، خامه زده شده ، میوه های تازه و غیره

  1. توجه: من اینها را با جو دوسر امتحان نکرده ام ، بنابراین مطمئن نیستم که می توانید آنها را جایگزین کنید. اگر تو هستی به من خبر بده!
  2. در مخلوط کن یا فیدر قدرتمند ، جو ، جوش شیرین ، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید. پالس را مخلوط کنید تا قوام آردی خوب به دست آید.
  3. تمام مواد باقی مانده را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود. 10 دقیقه کنار بگذارید تا غلیظ شود.
  4. در یک کاسه ایمن برای مایکروویو ، مواد پر کننده را با هم مخلوط کنید. به مدت 30 ثانیه در مایکروویو ، یا تا زمانی که ذوب شود ، می توانید یک خمیر پف دار مخلوط کنید.
  5. یک کاستیرون یا تابه نچسب دیگر را روی درجه متوسط ​​گرم کنید و یک لایه نازک روغن (در صورت استفاده) به آن اضافه کنید. اجازه دهید ماهی تابه حداقل 5 دقیقه ، حتی تا 10 دقیقه گرم شود ، تا زمانی که به طور یکنواخت در سراسر آن گرم شود.
  6. به هر پنکیک چند قاشق غذاخوری خمیر اضافه کنید و بین هر کدام فاصله بیندازید. 2 دقیقه بپزید ، سپس حدود ½ قاشق چایخوری را در وسط هر کدام پر کنید. از اسپاتول برای ایجاد تلاطم استفاده کنید.
  7. وقتی کیک ها از طرفین پف کرده و در بالا حباب دارند ، آن را بریزید. اگر چرخاندن آسان نیست ، یک دقیقه به آنها فرصت دهید. هنگام بازگشت ، در اسرع وقت بازگردید. مقداری از مواد پرکننده را نیز می توانید در کناره ها پخش کنید ، اما کافی است آن را به طرف کیک بکشید. در اینجا برخی از جالب ترین چیزها وجود دارد!
  8. 2-3 دقیقه از این طرف بپزید ، سپس روی قفسه خنک کننده قرار دهید. مراحل پخت را با خمیر باقیمانده تکرار کنید. به چند نکته توجه کنید: 1) ممکن است بخواهید هنگام پخت ، درجه حرارت را پایین بیاورید ، زیرا تابه همچنان داغ می شود. 2) اگر لبه های ترد را دوست دارید ممکن است به روغن بیشتری احتیاج داشته باشید.
  9. پس از خنک شدن کامل ، کیک های باقی مانده تا 5 روز در یخچال محکم بسته می شوند یا به مدت 3 ماه در یخچال نگهداری می شوند.



دیدگاهتان را بنویسید