وانیل فرووی خانگی! – لورا لیا بالانسیاتا


  • 1 کوپا بادام زمینی
  • 1 کوپا ماست بدون لاکتوز یونانی FAGE BestSelf
  • 1 کوپا شیر بادام بدون شکر
  • 2 قاشق روغن آووکادو
  • 3/4 کوپا شربت افرا
  • 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • خرج کردن نمک دریایی

دستورالعمل های براق کننده:

  1. حداقل 24 ساعت زمان دهید تا قوطی یخ ساز خود را در یخچال قرار دهید. بادام هندی را در کاسه ای در منطقه ای سایه دار روی پیشخوان خود قرار دهید. روی آن را با آب تصفیه شده ، در دمای اتاق بپوشانید و 8 ساعت یا شب خیس کنید.
  2. با یک کاغذ روغنی نچسب یک قوطی استاندارد (حدود 8x4x3) بسازید. توصیه می کنم کناره ها را با گیره های محکم نگه دارید. اطمینان حاصل کنید که در فریزر شما جایی برای قلع وجود دارد.
  3. بادام زمینی ها را آبکش کرده و آبکشی کنید. در مخلوط کن ، تمام مواد ماست یخ زده را مخلوط کرده و مخلوط کنید تا یکدست و کرمی شود.
  4. بستنی ساز را بریزید و طبق دستور بسته بندی کنید. برای من حدود 25 دقیقه طول می کشد. این مخلوط باید شبیه یک ماست بستنی شیرین باشد. ماست یخ زده را در یک قالب نان بریزید ، با یک پلاستیک بپوشانید و 8 ساعت قبل از لذت بردن در یخچال قرار دهید. پیشنهاد می کنم قبل از ذوب شدن یخ را 15 دقیقه یا بیشتر استراحت دهید. بقایا به مدت 1 ماه در فریزر بسته می شوند.

بدون دستورالعمل CHURN:

  1. یک ظرف پخت 11x8x2 (یا اندازه مشابه) را با کاغذ روغنی نچسب بچسبانید و حداقل 8 ساعت و یک شب در یخچال بگذارید. برای نگه داشتن کناره ها از گیره های اتصال دهنده استفاده کنید.
  2. بادام زمینی را در کاسه ای در منطقه ای سایه دار روی پیشخوان خود قرار دهید. روی آن را با آب تصفیه شده ، در دمای اتاق بپوشانید و 8 ساعت یا شب خیس کنید.
  3. بادام زمینی ها را آبکش کرده و آبکشی کنید. تمام مواد ماست یخ زده را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا یکدست و کرمی شود. داخل فر سرد بریزید و 30 دقیقه فریز کنید ، آبکش کنید.
  4. با استفاده از میکسر دستی ، مخلوط را به آرامی به مدت 5 دقیقه بزنید. این فرآیند را هر 30 دقیقه یخ زده و تکرار کنید ، 6 برابر بیشتر (بله ، بیش از سه ساعت!).
  5. خوب بپوشانید و قبل از لذت بردن ، 8 ساعت دیگر فریز کنید. پیشنهاد می کنم قبل از ذوب شدن یخ را به مدت 15 دقیقه استراحت دهید. بقایا به مدت 1 ماه در فریزر به خوبی مهر و موم شده نگهداری می شوند.



دیدگاهتان را بنویسید