نان موز بلوبری بدون گلوتن با بلغور جو دوسر


یک نان از این نان موز کم قند (طبیعی شیرین شده) تهیه کنید که روی آن بلوبری آبدار قرار گرفته است! این نان سریع با بلغور جو دوسر برای یک میان وعده کامل بدون گلوتن در هر زمان از روز تهیه می شود!

اگر این دستور غذا را دوست دارید ، باید این نان موز چیپسی شکلاتی شگفت انگیز و کلوچه های موز مورد علاقه من را امتحان کنید!

نان موز بلوبری ساخته شده از بلغور جو دوسر در زمینه سفید ، برش های ضخیم

من آماده هستم که پودر قند را با دستورهای مافین و پانتن تهیه کنم.

آیا به دستور تهیه نان کدو تنبل ، کدو و موز حاوی مقدار ناشایست قند توجه کرده اید؟ دستور العمل ها ، و خرید در فروشگاه ، ما همه گیر مافین / بمب قند سریع!

این مشکل به چند دلیل وجود دارد:

  1. تمام طعمش شکر است! شما تفاوت رنگ کدو حلوایی ، موز طبیعی شیرین ، آجیل ترد ، بلوبری شیرین را از دست داده اید.
  2. ما کلوچه ها و نان ها را نسبتاً سالم می دانیم. برش ها را در جعبه های ناهار بچه های خود پیچیدیم و گذاشتیم. آنها برای صبحانه به عنوان یک وعده غذایی تقویت کننده برای شروع روز سرو می شوند و در واقع این یک تکه کیک مبدل است.

بگذارید واضح بگویم – من هیچ مشکلی با شیرینی و شیرینی ندارم ، فقط ترجیح می دهم کلوچه ها و نان های سریع من به تنهایی در یک دسته بندی وجود داشته باشند.

من اینجا هستم تا این معضل را حل کنم! تهیه مافین و دستور العمل های سریع نان که شهر دیوانه ای دیوانه و کمتر در قند است. برندگان!

این چالش سختی نیست دوستان من!

  • شما همیشه می توانید یک صفحه از کتاب من بردارید و قند موجود در دستور غذا را کاهش دهید. من همیشه این کار را می کردم.
  • همچنین تبادل شکر تصفیه شده را با شیرین کننده های طبیعی مانند شربت افرا ، عسل یا شکر نارگیل در نظر بگیرید.
  • این میوه به طور طبیعی شیرین است ، وقتی موز ، انواع توت ها یا هر میوه ای را اضافه می کنید ، می توانید شکر اضافه شده را به راحتی در دستور غذا برش دهید.

هنگامی که قند را قطع می کنید ، بدن شما سازگار می شود و گویی وقتی یک چیز خیلی شیرین است یک سیستم هشدار یکپارچه دارید. زبان شما نیش می زند ، شاید سردرد دارید. اساساً ، ما انتخاب می کنیم که چقدر قند وارد بدن کنیم. خوشحالم که روی دستورالعمل هایی که حاوی شیرین کننده های تصفیه نشده و مقدار قابل توجهی از مواد مغذی هستند کار می کنم ، به طوری که آنچه را که در جعبه ناهار بچه و روی میز می گذارید ، به خانواده شما تغذیه شایسته را می دهد.

بریم آشپزخونه!

مواد لازم نان موز بلوبری تهیه شده از بلغور جو دوسر

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

اندازه ها و ترکیبات دقیق را می توانید در کارت دستور در انتهای این پست مشاهده کنید.

  • موز “البته به خودی خود شیرین است!” دستور العمل های زیادی وجود دارد که از موز فقط به عنوان شیرین کننده استفاده می کند. برای یک نان موز خوب ، می خواهید مطمئن شوید که موز قهوه ای است یا حداقل شروع به قهوه ای شدن می کند. این نشان دهنده افزایش شیرینی است و اطمینان حاصل می کند که خرد کردن موز آسان است!
  • جو دوسر – جو دوسر مناسب برای این دستور غذا یا بلغور جو دوسر است. جو دوسر را مخلوط کنید تا یک بلغور جو دوسر سریع تهیه شود. توصیه می کنیم وقتی “جو دوسر سریع” مخلوط می شود و در پخت استفاده می شود ، کمی چرب شود.
  • اوی – تخم مرغ های ارگانیک بزرگ.
  • شکر نارگیل – این انتخاب مورد علاقه من برای شکر تصفیه نشده است. به راحتی می توانید شکر افرا یا شکر قهوه ای را جایگزین کنید.
  • روغن آووکادو – روغن نارگیل نیز کار می کند ، یا کره
  • بلغور جو دوسر – یا هر شیر که در دست دارید
  • عصاره وانیل و عصاره بادامt – افزودن کمی عصاره بادام به نان موز یک جادوی محض است.
  • بلوبری – چیزی که من در این دستور غذا استفاده می کنم تازه است ، اما شما می توانید به راحتی از یخ زده نیز استفاده کنید.

ابزارهای استفاده:

تازه از فر خارج شده در تابه ای از نان آبی نان بلوبری موز تهیه شده با بلغور جو دوسر

طرز تهیه نان موز با گلوتن زغال اخته با بلغور جو دوسر

  • فر را روی 350 درجه گرم کنید.
  • یک تابه استاندارد با کاغذ روغنی درست کنید.
  • موز را با چنگال در یک کاسه مخلوط کنید. تخم مرغ ، شکر ، روغن ، شیر و عصاره ها را مخلوط کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  • مواد خشک: بلغور جو دوسر ، نمک ، جوش شیرین و مخمر را در یک کاسه جداگانه ترکیب کنید. بزنید تا مخلوط شود.
  • مواد مرطوب را در مواد خشک بریزید و مخلوط کنید تا ترکیب شوند.

خمیر نان در موز بلوبری که با بلغور جو دوسر و زغال اخته مخلوط شده است

  • روی زغال اخته تا کنید و مقداری را ذخیره کنید تا روی آن تزئین شود.
  • به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان در مرکز قرار داده شود ، تفت دهید.

خمیر نان موز بلوبری ساخته شده از بلغور جو دوسر

نکاتی در مورد تهیه نان موز از جو دوسر مرطوب بدون گلوتن

  1. زیاد کار نکنید این قانون طلایی است. اگر نان خشک شود و رطوبت خود را از دست بدهد اگر مدت طولانی در فر بماند.
  2. دستور العمل را دنبال کنید و تمام مواد مایع را در آن قرار دهید. این باید اطمینان حاصل کند که شما یک نان موز مرطوب و نرم دارید.
  3. زیاد کار نکنید پس از ترکیب مواد ، خمیر را درون قالب بریزید و بپزید. باتری بیش از حد کار شده ، از بلغور جو دوسر می تواند بافت لاستیکی ایجاد کند.

شات نزدیک نان موز بلوبری ساخته شده با بلغور جو دوسر با یک لقمه بیرون زدسوالات متداول:

طرز تهیه بلغور جو دوسر:

فقط 1 فنجان جو دوسر را اندازه کنید ، با سرعت بالا به مخلوط کن اضافه کنید و مخلوط کنید تا جو دو سر شبیه آرد شود. به همین سادگی!

این دستور العمل نان زغال اخته موز بدون گلوتن چیست؟

این نان موز بلوبری با بلغور جو دوسر تهیه می شود که می توانید با جوشاندن جو در مخلوط کن انجام دهید. مطمئن شوید که جو دوسر بدون گلوتن معتبر خریداری کرده اید.

جو دوسر به طور طبیعی حاوی گلوتن نیست اما اغلب به ساختارهایی تبدیل می شود که دانه ها را پردازش می کند و / یا مشکلاتی در مورد آلودگی متقابل وجود دارد.

آیا باید از بلغور جو دوسر برای تهیه نان موز بلوبری بدون گلوتن استفاده کنم؟

خوش آمدید که از هر آرد بدون گلوتن که می خواهید استفاده کنید ، اما من یک دستور مخصوص برای استفاده از آن آرد پیدا می کنم. این دستور غذا با استفاده از بلغور جو دوسر آزمایش شد.

برش های ضخیم نان با موز بلوبری ساخته شده با بلغور جو دوسرآیا می توان از زغال اخته منجمد برای نان موز بلوبری استفاده کرد؟

بله ، می توانید از زغال اخته یخ زده استفاده کنید ، اما بهتر است آن را خرد کرده و از مایع اضافی تخلیه کنید.

نحوه سرو نان با موز بلوبری

نان موز را مانند کلوچه یا مافین سرو کنید. سرو کره و مربا یا پنیر خامه ای به عنوان اسپری یک همراه خوب برای این نان است. همچنین می تواند به عنوان دسر با قهوه یا چای سرو شود.

بهترین روش نگهداری نان موز با زغال اخته

محصولات ارائه شده با بلغور جو دوسر به سرعت خراب می شوند. تا 5 روز در یخچال و 2 روز روی پیشخوان (خوب بسته بندی شده) نگهداری شود.

آیا می توانم نان موز را با زغال اخته بدون گلوتن فریز کنم؟

نان موز بدون گلوتن به خوبی منجمد می شود. توصیه می کنم نان را در بسته بندی ساران بپیچید و سپس نان را در کیسه فریزر قرار دهید. این روش باعث می شود که نان به خوبی منجمد شود. برای ذوب شدن ، نان را از فریزر خارج کرده و بگذارید چند ساعت روی میز بجوشد.

یاد آوردن:

  • جو دوسر یک جایگزین عالی در کوره ها است
  • زغال اخته نان موز بهتری تهیه می کند
  • نان موز خود را زیاد نپزید
  • همیشه هنگام قرار دادن نان موز خود را خوب بپیچید ، محصولات بلغور جو دوسر پخته شده بهتر است در یخچال نگهداری شوند.
  • این نان موز یک میان وعده عالی با یک فنجان چای در پایان روز است

بلوبری روی سطح سفیدNUTRITION NERD CORNER

BLUEBERRIES (AKA bloobs) POWERHOUSE آنتی اکسیدان شما:

آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که به دلیل توانایی آنها در مبارزه با رادیکال های آزاد مضر ، بسیاری از مزایای سلامتی را ارائه می دهند. آنتی اکسیدان ها از آسیب سلولی جلوگیری کرده و می توانند در برابر بیماری های مزمن محافظت کنند.

بلوبری حاوی انواع خاصی از آنتی اکسیدان ها به نام فنول ، به ویژه فلاونوئیدها و آنتوسیانین ها است.

اندازه گیری آنتی اکسیدان ها در غذا با چیزی به نام مقیاس ORAC انجام می شود. ORAC که مخفف Oxygen Radical Absorbance Capacity است ، یک آزمایش آزمایشگاهی است که “مقدار” کل ظرفیت آنتی اکسیدان یک غذا را مورد آزمایش قرار می دهد.

محققان ORAC در مرکز ژان مایر پیشنهاد می کنند که افزایش مصرف روزانه بین 3000 تا 5000 واحد ORAC تأثیر قابل توجهی بر ظرفیت آنتی اکسیدانی پلاسما و بافت دارد.

زغال اخته وحشی دارای ارزش ORAC 9،621 (در هر فنجان) و بلوبری غیر وحشی 46669 است. هر دو نمره بسیار بالایی دارند و راهی عالی برای ورود به آنتی اکسیدان هایی است که از سلامت حمایت می کنند.

تغییرات رژیم غذایی برای این دستور:

این دستور بدون گلوتن و گیاهی است.

  • گیاهخوار – در این دستور تخم مرغ های کتان را با تخم مرغ های سنتی جایگزین کنید.
  • سرخپوش – آرد بادام را جایگزین بلغور جو دوسر کنید.

دستورهای بیشتری را که دوست خواهید داشت:

اسکون خامه ترش بلوبری

بلوبری و جو دوسر خام

کیک Bundt بدون زغال اخته بدون گلوتن

کلوچه هلو و بلوبری

شات نزدیک نان در موز بلوبری با بلغور جو دوسر با مقدار زیادی زغال اخته اضافی در بالا

من نمی توانم منتظر بمانم تا شما این دستور نان موز بلوبری بدون گلوتن را با بلغور جو دوسر امتحان کنید! وقتی این کار را می کنید ، عکس بگیرید و من را در Instagramabrapappa تگ کنید یا از هشتگ #abraskitchen برای ارسال عکس خود استفاده کنید!

اگر این دستور غذا را امتحان کرده اید ، فراموش نکنید که به آن امتیاز دهید و در زیر نظر دهید. من عاشق شنیدن حرفهایی هستم که دستور العمل های من را درست کرده اند!

نان موز بلوبری ساخته شده از بلغور جو دوسر در زمینه سفید ، برش های ضخیم

نان موز بلوبری بدون گلوتن با بلغور جو دوسر

ابرا پاپا ، MS ، CNS ، LDN

این نان موز فوق العاده مرطوب و بدون گلوتن کاملاً مملو از بلوبری آبدار است. بلغور جو دوسر و روغن آووکادو ، یک تکه از این نان موز بلوبری ، راهی عالی برای شروع روز شما است.

زمان آمادگی 20 دقیقه

زمان پخت 45 دقیقه

کرسیکا خوب انجام شد

آشپزخانه آمریکایی

بخش ها 8 ضخامت برش

کالری 242 کیلوکالری

دستورالعمل ها

  • فر را روی 350 درجه گرم کنید.

  • یک تابه نان را با کاغذ روغنی بپوشانید.

  • موز را در یک فنجان له کنید. تخم مرغ ، شکر ، روغن ، عصاره بادام ، عصاره وانیل و شیر را مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا مخلوط شود
  • در یک کاسه جداگانه ، بلغور جو دوسر ، نمک ، جوش شیرین و مخمر را مخلوط کنید. بزنید تا مخلوط شود.
  • مواد خشک و مرطوب را بریزید و هم بزنید تا ترکیب شوند.

  • در بلوبری تا کنید.

  • خمیر را در قالب نان آماده شده بریزید ، روی آن را با شکر نارگیل بپاشید.

  • به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان در مرکز تمیز بیرون بیاید ، بپزید.

توجه داشته باشید

استراحت و حفاظت:
برای بهترین نتیجه ، نان موز را تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.

تغذیه

خدمت: 1تکهکالری: 242کیلوکالریکربوهیدرات ها: 36گرمپروتئین: 5گرمچربی: 10گرمچربی های اشباع شده: 1گرمچربی های غیر اشباع: 2گرمچربی های اشباع نشده: 6گرمچربی های ترانس: 1گرمکلسترول: 47میلی گرمسدیم: 270میلی گرمپتاسیم: 298میلی گرمفیبر: 4گرمقند: 14گرمویتامین A: 113IUویتامین سی: 6میلی گرمکلسیم: 40میلی گرماهن: 1میلی گرم

آیا می توانم در برنامه ریزی غذا کمک کنم؟

برای بارگیری برنامه غذایی رایگان من – یک هفته – غذای واقعی (برای اکثر گیاهان) ایمیل خود را در زیر وارد کنید. لیست غذا ، دستور العمل ها ، برنامه آماده سازی ، این همه برای شماست



دیدگاهتان را بنویسید