سس کره گوجه فرنگی تابه ماهی کاد


کاد در سس کره گوجه فرنگی شام جدید مورد علاقه شما در شب خواهد بود. فیله های نازک و فازی کدو را در سس گوجه فرنگی غلیظ می جوشانند و با پاشیدن گیاهان سبز به پایان می رسانند. این شگفت انگیز یک پنکیک تمام طعم فانتزی را با حداقل تلاش دارد. این هفته “دستور غذای خوشمزه ماهی” را به برنامه ناهار خود اضافه کنید!

تصویر نزدیک از یک عدد ماهی کاد در سس کره گوجه فرنگی

چرا شما این دستور غذا را دوست خواهید داشت!

  • این یک شام در تابه است!
  • این دستور غذا همه چیز را در یک تابه جمع آوری می کند ، به این معنی که آسان ، راحت ، راحت تهیه می شود و سریع و آسان تمیز می شود. برای همه ما که ساعت های بی شماری را در حمام بعد از شام می گذرانیم ، این یک درمان خوش آمدید است.
  • به همان اندازه خیال انگیز است که به راحتی می توان آن را ساخت!
  • در ترکیب سس گوجه فرنگی و کره چیزی وجود دارد که لوکس به نظر می رسد. این یک ترکیب فوق العاده خوشمزه است که با افزودن غذاهای دریایی می خواند. ماهی کاد فروتن در این آبگوشت زیاد است و شکار نرم ماهی به آن یک فیله نرم و لطیف می بخشد. دارای گوجه فرنگی و شیرینی حمام کره است.

بریم آشپزخونه!

مواد لازم برای یک عدد ماهی کاد در سس گوجه فرنگی / کره گوجه فرنگی ، کره ، ماهی کاد ، گیاهان تازه

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها:

اندازه ها و ترکیبات دقیق را می توانید در کارت دستور در انتهای این پست مشاهده کنید.

  • گوجه فرنگیها– بیایید در مورد گوجه فرنگی صحبت کنیم. اگر مقدار زیادی گوجه فرنگی تابستانی در دسترس دارید ، توصیه می کنم از این دستور العمل استفاده کنید. هیچ جایگزینی برای گوجه فرنگی های رسیده وجود ندارد. آنها شیرینی طبیعی باشکوهی دارند. مورد دوم برای این گزینه یک کنسرو گوجه فرنگی خوب است. تمایل دارد گوجه فرنگی های سالم پوست San Marzano یا انواع وارداتی را دوست داشته باشد. با خیال راحت فقط از چیزهایی که در کمد است استفاده کنید.
  • بورو سالیتو– این ترفند تجارت آشپزی است. کره نمک در یک مرحله آسان نمک را به ظرف شما اضافه می کند. بهترین انواع کره از غذاهای حیوانی و ارگانیک است که امروزه به آسانی در فروشگاه های مواد غذایی موجود است. البته ، اگر پرش نکرده اید ، می توانید به جای آن از آن استفاده کنید. فقط آن را بچشید و به میزان لازم نمک را به سس کره خود اضافه کنید.
  • فیله های ماهی کاد– من ماهی کاد را دوست دارم زیرا خوشمزه است ، برای مردم خوشایند است و طعم خوبی دارد. می توانید انواع دیگر ماهی های سفید شیرین را در این دستور غذا جایگزین کنید ، مانند خارپشت ، سمور یا باس دریایی. Vital Choice منبع مورد علاقه من برای غذاهای دریایی ، از منابع پایدار است و به درب منزل شما تحویل داده می شود.
  • پیاز تازه یا ریحان– من فکر می کنم هر گیاه سبز یا ترکیبی که دوست دارید در این دستور غذا به خوبی کار می کند. ترخون ، جعفری ، پونه کوهی تازه ایده های دیگری هستند. بازارهای کشاورزی در این زمان از سال دارای مقدار زیادی گیاهان دارویی هستند. قدرت آنها در بالا بردن ظرف را دست کم نگیرید.

ابزارهای استفاده:

دستورالعمل ها:

گوجه فرنگی تازه باغی

توجه: اگر از گوجه فرنگی تازه استفاده می کنید – سفید کردن در آب جوش به مدت 2 دقیقه * سفید کردن فقط این است که گوجه فرنگی های سالم را برای چند دقیقه در یک قابلمه بزرگ آب جوش بریزید ، پوست کندن آن بسیار ساده تر است * پوست را جدا کرده و به آن وصل کنید یک تابه بزرگ بلند گوجه فرنگی را به قطعات کوچکتر خرد کنید (من از چرخ سیب زمینی استفاده کردم).

در صورت استفاده از کنسرو گوجه فرنگی ، گوجه فرنگی سالم را یا با سیب زمینی خرد کن یا با پشت قاشق چوبی له کنید.

کره سرخ شده در سس گوجه فرنگی در یک تابه بزرگ

به مدت 45 دقیقه روی حرارت ملایم با کره بجوشانید.

ماهی تابه بزرگ سس کره گوجه فرنگی با قاشق چوبی

برای چاشنی بچشید ، در صورت لزوم کمی نمک اضافه کنید. سس را به جوش بیاورید

فیله ماهی کاد کاملا چاشنی در زمینه سفید

ماهی را با حوله های کاغذی بپوشانید تا رطوبت باقی مانده را جذب کند (مخصوصاً اگر یخ زده باشد). فیله های ماهی کاد را با نمک و فلفل مزه دار کنید

ماهی کاد را در تابه ای با سس گوجه فرنگی قرار دهید

ماهی کاد را در سس کره گوجه فرنگی بریزید ، حرارت را به متوسط ​​ملایم برسانید ، ظرف را با درب بپوشانید و به مدت 5-8 دقیقه بجوشانید یا تا زمانی که ماهی دیگر مات نشده یا ماهی به دماسنج 130-140 برسد.

ماهی تابه ای در سس کره گوجه فرنگی در ماهیتابه ای که در آب گوجه فرنگی آتش می گیرد

از روی حرارت بردارید. روی آن را پیاز تازه یا جعفری یا ریحان بریزید.

ماهی تابه ای با سس با کره گوجه فرنگی در یک فنجان سفید

با گوجه فرنگی های تازه خرد شده و ریز سبز سرو کنید.

نکات دستور العمل:

  • ماهی را زیاد نپزید- رنگ در حال تغییر فیله را ببینید ، باید از مات به سفید برفی تبدیل شود. هنگام پخت باید نسبتاً محکم به نظر برسد و حتی می توانید از چنگال استفاده کنید تا ببینید آیا ماهی به راحتی دود می شود. اگر همه اینها دلسرد کننده هستید ، از دماسنج استفاده کنید. وقتی ماهی در محدوده 130-140 درجه قرار می گیرد ، پختن آن را متوقف کنید.
  • با کره خوب سرو کنید – این سس دارای دو ماده است. گوجه فرنگی + کره – اینجا شما می خواهید مطمئن شوید که کره خوشمزه است و از کیفیت بالایی برخوردار است. من طرفدار کره “Kerrygold” هستم ، طعم آن را دوست دارم. من همچنین کره تغذیه شده با گیاهان دارویی Vital Farms را دوست دارم.
  • می توانید سس کره گوجه فرنگی را زودتر از موعد ، حتی دو روز قبل درست کنید. سس را در یخچال بگذارید و وقتی آماده تهیه ماهی کاد هستید ، به معنای واقعی کلمه در یک لحظه جمع می شود. ما همچنین توصیه می کنیم دستور العمل را برای مصارف دیگر دو برابر کنید.
  • ذوب ماهی منجمد- بهترین روش این است که ماهی را یک شب در یخچال نگه دارید. گاهی اوقات متوجه می شوید که ماهی همیشه کمی یخ زده است ، در این صورت ، فیله ها را زیر آب تازه بشویید تا ماهی کاملاً ذوب شود. قبل از پخت ، قبل از پخت حتماً لکه ها را از بین ببرید و رطوبت اضافی فیله ها را حذف کنید.

ایده های شگفت انگیز دیسک های جانبی برای خدمت با این کد دلپذیر!

گزینه هایی که می توانید یک وعده غذایی فراوان در اطراف این غذا درست کنید ، نامحدود است. هر کدام از غذاهای جانبی که سوپ غذای دریایی را انتخاب می کنید آنقدر خوشمزه است که قطعاً می خواهید یک نان داغ برای بالا بردن همه چیز آماده شود!

ماهی تابه ای با سس با کره گوجه فرنگی در کاسه های سفید روی سطح سفیددستورالعمل های ذخیره سازی / گرمایش / انجماد:

بقایا را در ظرف دربسته و در یخچال حداکثر به مدت دو روز نگهداری کنید. من توصیه نمی کنم این دستور را فریز کنید.

سوالات متداول: (به سوالات اینجا پاسخ دهید)

آیا کره اسیدیته سس گوجه فرنگی را کاهش می دهد؟

جادو زمانی اتفاق می افتد که کره به سس گوجه فرنگی اضافه شود. بر اسیدیته تسلط دارد و لبه های گوجه فرنگی را شیرین می کند. چربی احساس دهان نسبتاً خوشمزه ای ایجاد می کند و به شما امکان می دهد مواد تشکیل دهنده سس گوجه فرنگی را بدرخشید.

آیا می توانم با رژیم مدیترانه ای ماهی کاد بخورم؟

از ویژگی های بارز دریای مدیترانه می توان به آبهای سرلوسی آبی آن اشاره کرد. این شهر به دلیل نزدیکی به دریا شناخته شده است. منطقی است که ماهی و غذاهای دریایی اجزای مهم رژیم مدیترانه ای هستند. ماهی کاد ماهی کم چرب و دارای پروتئین بالا است. این یک افزودنی عالی برای رژیم مدیترانه ای خواهد بود.

تغییرات رژیم غذایی برای این دستور:

این دستور العمل فاقد گلوتن ، غذای کم ، سرخپوش و کتو پسند است.

  • سرخپوش – در دستور غذا از کره علفی استفاده کنید.

دستورهای شام سریعتر و راحت تری که دوست خواهید داشت:

یک ماهی دریایی مدیترانه ای

برگ سوسیس و سبزیجات

ماهی ترد ماهی قزل آلا و کلم بروکلی

شام تکه نان گوشتی کباب آبی

تابه کاری ماهی قزل آلا سبز

تصویر نزدیک از یک عدد ماهی کاد در سس کره گوجه فرنگی

من نمی توانم منتظر بمانم تا شما این دستور پان را در سس کره گوجه فرنگی امتحان کنید! وقتی این کار را کردید ، عکس بگیرید و من را در Instagramabrapappa تگ کنید یا از هشتگ #abraskitchen استفاده کنید تا بتوانید عکس خود را ارسال کنید!

اگر این دستور غذا را امتحان کرده اید ، فراموش نکنید که به آن امتیاز دهید و در زیر نظر دهید. من عاشق شنیدن حرفهایی هستم که دستور العمل های من را درست کرده اند!

تصویر نزدیک از یک عدد ماهی کاد در سس کره گوجه فرنگی

ماهی تابه ای با سس کره گوجه فرنگی

ابرا پاپا ، MS ، CNS ، LDN

فیله های لطیف و فازی کدو را در سس گوجه فرنگی غلیظ می جوشانند و با پاشیدن گیاهان سبز به پایان می رسانند.

زمان آمادگی 25 دقیقه

زمان پخت 55 دقیقه

کورسیکا غذای اصلی

آشپزخانه آمریکایی

بخش ها 4 بخش ها

کالری 333 کیلوکالری

عناصر

  • 2 پوند پوماتا (تازه یا پوست کنده کامل)
  • 4 قاشق غذاخوری سالرو بورو
  • 2 پوند ماهی کاد به چهار قسمت برش دهید
  • نمک و فلفل
  • پیاز تازه یا ریحان ، خرد شده
  • گوجه فرنگی تازه و سبزیجات خرد شده برای تزئین

دستورالعمل ها

  • در صورت استفاده از گوجه فرنگی تازه – به مدت 2 دقیقه در آب جوش خیس کنید ، پوست را جدا کرده و به یک ماهیتابه بزرگ اضافه کنید. گوجه فرنگی را به قطعات کوچکتر خرد کنید (من از چرخ سیب زمینی استفاده کردم).

  • در صورت استفاده از کنسرو گوجه فرنگی ، گوجه فرنگی های سالم را یا با گوه سیب زمینی له کنید یا با قاشق چوبی بچرخانید.
  • کره (تکه تکه شده) را در یک تابه اضافه کنید.

  • به مدت 45 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید.

  • برای چاشنی بچشید ، در صورت لزوم کمی نمک اضافه کنید. سس را به جوش بیاورید.

  • ماهی را با حوله های کاغذی بپوشانید تا رطوبت باقی مانده را جذب کند (مخصوصاً اگر یخ زده باشد). فیله های ماهی کاد را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  • ماهی کاد را در سس کره گوجه فرنگی قرار دهید ، حرارت را به متوسط ​​ملایم کاهش دهید ، درب ظرف را بپوشانید و به مدت 5-8 دقیقه بجوشانید یا تا زمانی که ماهی دیگر مات نشود یا ماهی به دماسنج برسد. عکس فوری 130-140.
  • از روی حرارت بردارید. روی آن را پیاز تازه یا جعفری یا ریحان بریزید.

  • با گوجه فرنگی های تازه خرد شده و ریز سبز سرو کنید.

توجه داشته باشید

ذخیره سازی و Restu:
بقایا را در ظرف دربسته و در یخچال حداکثر به مدت دو روز نگهداری کنید.
Tomate Frescu در مقابل ذخیره می کند:
شما واقعاً می توانید از هر دو در این دستور غذا استفاده کنید ، اما اگر مقدار زیادی گوجه فرنگی تازه در باغ دارید ، این راهی عالی برای استفاده از آنها است.
اگر از کنسرو گوجه فرنگی استفاده می کنید ، من گوجه فرنگی “San Marzano” را از ایتالیا توصیه می کنم ، آنها پر از طعم هستند!

تغذیه

کالری: 333کیلوکالریکربوهیدرات ها: 9گرمپروتئین: 43گرمچربی: 14گرمچربی های اشباع شده: 8گرمچربی های چند غیر اشباع: 1گرمچربی های اشباع نشده: 3گرمچربی های ترانس: 1گرمکلسترول: 129میلی گرمسدیم: 239میلی گرمپتاسیم: 1478میلی گرمفیبر: 3گرمقند: 6گرمویتامین A: 2349IUویتامین سی: 33میلی گرمکلسیم: 63میلی گرماهن: 1میلی گرم

آیا می توانم در برنامه ریزی غذا کمک کنم؟

برای بارگیری برنامه غذایی رایگان من – یک هفته – غذای واقعی (برای اکثر گیاهان) ایمیل خود را در زیر وارد کنید. لیست غذا ، دستور العمل ها ، برنامه آماده سازی ، همه اینها برای شماست



دیدگاهتان را بنویسید