سالاد کینوا زردچوبه با چغندر سرخ شده ، کلم و لوبیا – امی لونگارد



مدتی از آخرین پست من می گذرد و خیلی چیزها از آن زمان تغییر کرده است. در حال نوشتن این مقاله ، ما در حال حاضر در سومین ماه شیوع همه گیر COVID-19 هستیم و همچنین دچار خلأ اجتماعی زیادی هستیم. این تغییر عظیم در شیوه زندگی ما انگیزه ای بود که ما برای قدم گذاشتن در کلاس های آموزشی و کارگاه های آنلاین به آن نیاز داشتیم. در حالی که من معمولاً در چند ماه گذشته به صورت حضوری در اتاوا تدریس می کنم ، من کاملاً آنلاین حرکت کرده ام و هر هفته کلاس های مجازی و کارگاه های سلامتی شرکتی را در آشپزخانه خود با افرادی از سراسر کانادا ، ایالات متحده و خارج از کشور برگزار کرده ام. این یک راه شگفت انگیز برای حفظ ارتباط با وجود این واقعیت است که ما از نظر جسمی فاصله می گیریم.

از آنجا که هوا گرم می شود و ما به غذاهای سبک بهاری و تابستانی منتقل می شویم ، فکر کردم زمان آن رسیده است که دستور جدیدی را به اشتراک بگذارم. این فصل از سال من طرفدار زیادی از سالادهای دلپذیر هستم که می توانند درست مانند پاستا بایستند. در کلاس آشپزی آنلاین این هفته ما یک سالاد کینوا زردچوبه با چغندر سرخ شده ، کلم قرمز و لوبیا درست کردیم. یکی از شرکت کنندگان ، علیشا ، گفت: “این بهترین سالاد کینوا است که من خوردم!” و دیگران نیز مورد بحث قرار گرفته است. من شخصاً دوست دارم که این سالاد حاوی زردچوبه ضد التهابی و چغندر غنی از آنتی اکسیدان و کلم قرمز باشد. سرشار از رنگ و طعم ، سرشار از پروتئین و غنی از فیبر است ، بنابراین می توانید آن را به عنوان وعده غذایی بخورید یا در بخشهای کوچک به عنوان غذای جانبی سرو کنید. برای دستور العمل کامل به پایین بروید و اگر آن را امتحان کردید ، لطفاً نظر خود را به من بگویید!

کینوا زردچوبه با چغندر سرخ شده ، کلم و لوبیا

6-8 وعده مصرف می کند

عناصر:

1 ارابه بزرگ یا 2-3 چغندر کوچک (حدود 1 پوند)
روغن زیتون
1 فنجان کینوا ، آبکشی کرده و آبکش کنید
1 1/2 فنجان آب گوشت سبزیجات کم سدیم
1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
1/4 فنجان روغن زیتون فوق بکر
3 قاشق غذاخوری سرکه سیب
2 قاشق غذاخوری شربت افرا
1 – 2 قاشق غذاخوری خردل دیژون
1 قاشق چایخوری نمک
1 قوطی (398ml / 14 oz) لوبیا یا نخود انتخاب شده ، آبکش کرده و آبکشی می شود
جعفری خرد شده 1 فنجان
2 فنجان کلم ریز خرد شده
فلفل سیاه

جهت ها:

فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورق پخت را با کاغذ روغنی یا روکش سیلیکونی بپوشانید. چغندرها را پوست بگیرید و به قطعات خرد شده بریزید و در یک کاسه متوسط ​​قرار دهید. حدود 1 قاشق چایخوری روغن زیتون بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید. چغندرها را بریزید تا مطمئن شوید به طور مساوی با روغن پوشانده شده است. چغندرها را روی ورقه پخت قرار دهید و به مدت 35 تا 40 دقیقه تفت دهید (یک بار در نیمه بچرخد) یا تا زمانی که به راحتی با چنگال سوراخ شوند.

کینوا ، آب یا آب گوشت و زردچوبه را در یک کاسه کوچک تا متوسط ​​اضافه کنید. مایع را به جوش بیاورید ، سپس آن را بپوشانید و بگذارید تا بجوشد. حدود 12 – 15 دقیقه یا تا زمانی که کینوا پخته شود روی اجاق گاز قرار دهید و سپس از روی حرارت بردارید تا چند دقیقه خنک شود. سپس کینوا سرد شده را با چنگال دم کنید.

برای تهیه چاشنی ، روغن زیتون ، سرکه سیب ، شربت افرا ، دیژون و 1 قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.

برای جمع آوری سالاد ، چغندر پخته ، کینوا ، لوبیا ، جعفری ، کلم را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. روی سس را بریزید و مخلوط کنید تا همه چیز به طور یکنواخت ترکیب شود. طعم و نمک اضافی (در صورت لزوم) و مقدار زیادی فلفل سیاه. از این سالاد به تنهایی یا گرم یا سرد به عنوان غذای اصلی لذت ببرید ، یا از آن در قسمت های کوچکتر به عنوان غذای جانبی هر چیزی که می خورید لذت ببرید.

این به مدت 5 روز در یخچال در ظرفی که هوا را بسته نگه می دارد.

اگر از دستورالعملی که در بالا به اشتراک گذاشتم لذت بردید ، حتماً برنامه Plant Advance من را مطالعه کنید ، که یک دوره تصادفی در زمینه سلامتی ، تغذیه و برنامه ریزی غذای گیاهی است. برای اطلاع از جزئیات برنامه اینجا کلیک کنیدبه همچنین می توانید در فیس بوک به انجمن گیاهان پیشرفته بپیوندید ، جایی که دستورالعمل ها ، الهام و اطلاعات مربوط به تغذیه گیاهی را به اشتراک می گذارید.



دیدگاهتان را بنویسید