سالاد دیر تابستانی ذرت – سلامت ارین هولت



تا کنون ، روش مورد علاقه من برای خوردن غلات این است که بلافاصله کلش را به صورت خام اصلاح کنید. من بیش از یک دهه است که نسخه ای از این سالاد را تهیه می کنم (این بازگشت به روزهای غذای خام من است) ، و متوجه شدم که هرگز به وبلاگ راه پیدا نکرده است. پس اینجاست!

این غذا به طرز خارق العاده ای به تنهایی خورده می شود ، در بشقاب های کاهو بوستون بیب سرو می شود یا در یک برگ سبز یقه پیچیده می شود. مقداری لوبیا سیاه برای یک وعده غذایی خوب و گرد اضافه کنید.

من همچنین دوست دارم آووکادوی خرد شده را با کمی زیره اضافه کنم و با چیپس ذرت سرو کنم.

آیا به BBQ روز کارگر رفته اید؟ این سالاد گندم را درست کنید. مردم داغدار می شوند – احتمالاً شما می خواهید دستور غذا را دو یا سه برابر کنید.

تن پوش:

با استفاده از چاقوی تیز ، دانه ها را مستقیماً در یک سالاد بزرگ خرد کنید.

گوجه فرنگی گیلاس را یک چهارم کرده و تربچه و خیار را خرد کنید. به سالاد اضافه کنید. گیاهان خرد شده و بادام را با هم مخلوط کنید.

در یک کاسه کوچک جداگانه ، مواد سس را با هم مخلوط کنید. سالاد را بریزید ، روی آن را بریزید و سرو کنید.



دیدگاهتان را بنویسید