تقویت استخوان ها و پیشگیری از بیماری های قلبی با انگور


خواص آنگورا

تهران (پانا) – انگور منبع بی نظیری از ریزمغذی ها مانند مس، آهن و منگنز است و وجود همه این ریزمغذی ها برای تشکیل و استحکام استخوان مهم است.

به گزارش جامعه ۲۴، انگور میوه ای است که از هزاران سال پیش کشت شده و در دوران باستان مورد ستایش قرار گرفته است. نهال های انگور به صورت خوشه ای روی درختی به نام مو رشد می کنند. این میوه زیبا محصولات فرآوری شده زیادی دارد. خواص انگور در کنار طعم بی نظیر آن، آن را به یکی از معروف ترین میوه های جهان تبدیل کرده است.

خواص انگور

انگور میوه مفیدی است و خواص زیادی دارد. به دلیل سطح بالای بسیاری از مواد معدنی مهم، همواره مورد توجه بوده است.

جالب است بدانید که ۱ فنجان یا ۱۵۰ گرم انگور حاوی: کالری: ۱۰۴، کربوهیدرات: ۲۷.۳ گرم، پروتئین: ۱.۱ گرم، چربی: ۰.۲ گرم، فیبر: ۱.۴ گرم، ویتامین C: 27 درصد است. مصرف روزانه ویتامین K: 28 درصد از مصرف روزانه تیامین: ۷ درصد از مصرف روزانه ریبوفلاوین: ۶ درصد از مصرف روزانه ویتامین B6: 6 درصد از مصرف روزانه پتاسیم: ۸ درصد از مصرف روزانه مس: ۱۰ درصد از مصرف روزانه مصرف روزانه. منگنز: ۵ درصد از مصرف روزانه. در زیر با برخی از این ویژگی ها آشنا می شوید.

انگور و تقویت استخوان

یکی از خواص انگور تقویت استخوان است. انگور منبع بی نظیری از ریزمغذی ها مانند مس، آهن و منگنز است و وجود همه این ریزمغذی ها برای تشکیل و استحکام استخوان مهم است. افزودن انگور به رژیم غذایی روزانه از مشکلات مرتبط با افزایش سن از جمله پوکی استخوان جلوگیری می کند. وجود منگنز در بدن بسیار ضروری است و به متابولیسم پروتئین، کلاژن سازی و عملکرد سیستم عصبی کمک می کند.

انگور سرشار از آنتی اکسیدان است

خواص انگور به دلیل مقادیر زیاد ترکیبات آنتی اکسیدانی قوی است. آنتی اکسیدان های موجود در آن به فواید انگور می افزاید و از شما در برابر بیماری های قلبی محافظت می کند، قند خون را کاهش می دهد و از بروز یا توسعه سرطان جلوگیری می کند.

انگور؛ مرطوب کننده و نرم کننده طبیعی

جالب است بدانید انگور می تواند مانند یک نرم کننده و مرطوب کننده طبیعی از پوست دست و صورت محافظت کند. عصاره هسته انگور منبع غنی ویتامین E است و به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی برای وجود این ویتامین در انگور شناخته شده است.

انگور برای کبد و کبد چرب مفید است

انگور قرمز برای کبد بسیار مفید است و می تواند کبد را از سموم پاک کند. انگور قرمز به عنوان یک ادرارآور قوی و طبیعی عمل می کند و به بهبود عملکرد کبد کمک می کند. علاوه بر این، خوردن انگور قرمز در درمان کبد چرب نیز موثر است.

درمان میگرن با انگور

بهبود میگرن یکی دیگر از خواص انگور است. آب انگور رسیده یک درمان خانگی مهم برای سردردهای میگرنی است. برای درمان میگرن باید صبح ها کمی آب انگور خالص بدون مخلوط کردن با آب ساده بنوشید.

آب انگور و عصاره هسته انگور سردردهای میگرنی را درمان می کند. میگرن می تواند دلایل مختلفی داشته باشد، مانند عدم تعادل شیمیایی در بدن، کمبود خواب، تغییرات آب و هوا یا کمبود مواد مغذی در بدن. آنتی اکسیدان های موجود در این میوه باعث درمان دردهای میگرنی می شود.

درمان یبوست با انگور

انگور یکی از موثرترین درمان ها برای یبوست است. به دلیل داشتن اسیدهای آلی، قند و سلولز در رده غذاهای ملین قرار می گیرد. همچنین با تنظیم عملکرد ماهیچه های روده و معده یبوست مزمن را درمان می کند.

انگور سرشار از فیبر نامحلول است و هنگام عبور از دستگاه گوارش پس از مصرف، دست نخورده باقی می ماند. با افزایش حجم فیبر، مدفوع تشکیل می شود و به راحتی از بدن خارج می شود. با این حال، زمانی که مدفوع آبکی یا اسهال دارید، باید از خوردن انگور خودداری کنید. فیبر نامحلول نمی تواند آب را از مدفوع جذب کند و آن را کم آب کند. انگور حاوی مقدار زیادی فیبر محلول نیست.

با خوردن انگور به کاهش فشار خون کمک کنید

یک فنجان یا ۱۵۰ گرم انگور حدود ۲۸۸ میلی گرم پتاسیم به شما می دهد که حدود ۶ درصد از نیاز روزانه شما به پتاسیم است. مصرف کم پتاسیم می تواند خطر ابتلا به فشار خون بالا را افزایش دهد و در نتیجه منجر به مشکلات، بیماری قلبی و سکته شود.

تحقیقات بر روی ۱۳۰۰۰ بزرگسال نشان می دهد افرادی که از رژیم غذایی خود پتاسیم بیشتری نسبت به سدیم دریافت می کنند، بیماری قلبی کمتری دارند و نسبت به دیگران عمر طولانی تری دارند.

انگور و درمان بیماری های کلیوی

انگور حاوی مقدار زیادی آب است و به همین دلیل به عنوان یک ادرارآور طبیعی شناخته می شود. به همین دلیل مصرف انگور منجر به سم زدایی کلیه ها می شود.

انگور و درمان کم خونی

یکی دیگر از خواص انگور این است که می تواند به درمان کم خونی کمک کند. انگور حاوی مقدار زیادی آهن است و به همین دلیل برای درمان کم خونی و مشکلات ناشی از آن بسیار مناسب است.

با خوردن انگور خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش دهید

رسوراترول، پلی فنول موجود در انگور، سطح پپتید بتا آمیلوئید را در بیماران آلزایمر کاهش می دهد. مطالعات نشان می دهد که انگور می تواند سلامت مغز را افزایش داده و شروع بیماری های دژنراتیو سیستم عصبی را به تاخیر بیندازد.

در یک تحقیق، مشخص شد که آب انگور می تواند عملکرد مغز را در افراد مسن با علائم خفیف اختلال شناختی بهبود بخشد. تحقیقات بیشتری برای تعیین ارتباط دقیق بین ترکیبات انگور و سیستم عصبی در حال انجام است.

کمک به سلامت قلب و عروق با خوردن انگور

خاصیت انگور قرمز به این دلیل است که حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است که به عملکرد سیستم قلبی عروقی کمک می کند. آنتی اکسیدان های موجود در انگور قرمز مانند آسپرین التهاب را کاهش داده و رگ های خونی را شل می کند و همچنین خون را رقیق کرده و از لخته شدن پلاکت ها جلوگیری می کند.

این مواد مغذی معمولاً در پوست و دانه های انگور قرمز یافت می شوند. برای بهبود عملکرد قلب می توانید از خواص انگور قرمز استفاده کنید. از آن استفاده کنید و در رژیم غذایی خود بگنجانید، اما به خاطر داشته باشید که انگور می تواند سطح قند خون را افزایش دهد، بنابراین مصرف زیاد آن توصیه نمی شود.